dimarts, 17 de juny del 2014

ESTIMADA ESCOLA

Estimada escola:
Durant tota aquesta etapa hem après molt i hem fet moltes amistats.

Hem crescut com a persones i hem passat molt bons moment junts aprenent valors molt importants per a la vida quotidiana: l'amistat, el companyerisme, el treball en equip, l'organització... Estem orgullosos d'haver estudiat en aquesta escola!!!

Ha estat un privilegi estrenar la nova escola i els nous espais, ja que l'escola vella era més reduïda.

Tant mestres com alumnes ens heu ajudat a passar i disfrutar aquests nou anys a l'escola, on hem acollit nous companys i alhora, també n'hem hagut d'acomiadar d'altres.

Ens ha agradat moltíssim poder ser germans petits i germans grans, perquè hem pogut aprendre a ser més responsables i educats.

Recordarem amb molta estima i il·lusió totes les festes, colònies i sortides que hem realitzat tots junts, com: la bicicletada, la festa de l'aigua, les colònies del Delta, sortides al teatre... Estem contents d'haver aportat idees noves a l'escola com el túnel del Terror.

Agraïm a totes les cuineres i monitores del menjador que ens han cuinat el dinar cada dia i les monitores que ens han fet costat. També agraïm a les professores i professors que ens han ensenyat tot el que sabem, que ens ajudarà a fer aquest gran pas a secundària.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada